top of page

Jag har under en tid arbetat med att få i ordning en YouTubekanal. Nu har dagen äntligen kommit att jag kan dela den med er!
Något jag över längre tid har tänkt på är att det finns förvånansvärt få filmer på YouTube med tillförlitlig information om läder och läderskötsel på de nordiska språken. Särskillt gäller detta de två nordiska språken jag behärskar - norska och svenska. Det finns en del filmer på engelska på YouTube förstås, men i mitt huvud blir det aldrig riktigt samma sak. Att ha kunskap om och förmågan att kunna ta hand om de saker vi redan har i stället för att överkonsumera, är viktigare i dag än det någonsin varit. Detta är mitt lilla bidrag till den kunskapen!


En annan sak som det inte finns mycket av är information till konsumenter om hur man ska tänka kring miljöhållbarhet och kvalitet när man vill köpa läderprodukter. Detta är någonting jag har som mål att göra en del filmer om så småningom.


Om du tycker detta verkar spännande och intressant är du välkommen att gå in på kanalen och prenumerera så du ser när jag laddar upp nya fimer!


Jag har även samlat alla filmer här under menyerna "Videor på svenska" och "Videoer på norsk" (der finner du de samme videoene på norsk!). Om det är någonting du undrar över kring läder, läderskötsel, tillverkning m.m. så skriv gärna det i kommentarerna på videon eller i ett mail till roar@sorli.se, så gör jag en film om det!

Comments


bottom of page